Publicitatea nu e un moft!

07 March 2017 / By SMS

Fără ea nici un business nu poate crește!

Pentru că e un rău necesar și oricât am spune despre ea că e mincinoasă, subliminală, manipulatoare, fară ea nici un business nu se poate dezvolta și nu poate crește. Publicitatea îți crează o imagine a firmei.

“A face afaceri fără publicitate este ca și cum i-ai face cu ochiul unei fete pe întuneric. Tu vei ști ceea ce faci, în rest nimeni altcineva nu va afla.” (Steuart Henderson Britt)

Fă-te vizibil!

Pentru că prezența acolo unde este publicul tău țintă este vitală pentru afacerea ta, dar nu doar prezența contează ci și cum te prezinți, nu e totuna cum și ce transmiți.

Publicitatea nu e doar un mijloc de informare, publicitatea reamintește și convinge.

Pe langă că dă informații despre produsul sau serviciul respectiv, îi și reamintește cumparătorului că s-ar putea să aibă nevoie de produsul respectiv, de unde și când poate fi achiziționat, menține produsul în atenția consumatorilor, iar dacă e facută cum trebuie, publicitatea va atrage și va încuraja preferințele consumatorilor pentru o anumită marcă.

Publicitatea nu este doar un moft, putem spune că e o investiție, chiar o necesitate, totul e să știm cum s-o facem.

Sau după cum spunea Henry Ford: “Dacă toți banii mei ar fi 20 de dolari, de 2 dolari aș cumpăra creioane și de 18 dolari aș face publicitate la ele”.

Lasă un comentariu