De ce SMS Media?

21 March 2017 / By SMS

De ce SMS Media?

Pentru că suntem artiști și facem spectacol.

Iar pentru că o vorbă înțeleaptă spune că nimic nu e întâmplător, nu întâmplător am ales sigla, culorile și numele firmei.

Sigla SMS Media, simbolizează un ecran, ce poate fi de tv, cinema, laptop, etc., mai concret, transmisie, comunicare, spectacol, scenarii, artiști.

Ne numim artiști pentru că suntem creativi și calzi, de aici și portocaliul, dar echilibrat de albastru, adică, armonie, business, echilibru, mai altfel spus cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ.

Până și numele SMS Media e simbolic, care pe langă faptul că reprezintă un mesaj transmis, mai reprezintă și inițialele fondatorului, încă o dovadă că nimic nu-i întâmplător.

Par toate niște semne, simboluri, dar oamenii le-au folosit din cele mai vechi timpuri, dovadă fiind și inscripțiile sau desenele cu animale descoperite în peșteri. Deci putem afirma cu certitudine că omul e un animal social, după cum spunea și Aristotel.

Închipuiți-vă măcar pentru o clipă, ce-ar fi omul fără comunicare.

De ce sloganul: Creăm povești de succes!

Pentru că publicitatea este însăși spectacolul vieții, cu bune și cu rele, publicitatea e despre oameni, și se face cu oameni, iar oamenii au povești. Iar poveștile vând.

Publicitatea nu e doar informare, e un mod de viață.

Toți ne facem publicitate într-un fel sau altul, publicitate e și cănd iți faci un cv, oare contează cum îl faci?

Oricine are o poveste de spus, iar dacă știe cum s-o împacheteze și cui s-o spună, cu siguranță va avea succes.

Cam asta e pe scurt povestea noastră.

Povestea ta?

Lasă un comentariu